Informatie

Waarom ik mee doe?

“Ik ben geen arts en maak geen medicijnen. Ik ben gezond, daarom haal ik € 2.500,- op voor onderzoek naar de oorzaak en de gevolgen van kanker”

Deelnemen betekent dat je een week gaat beleven waarin blijdschap, verdriet, saamhorigheid, verwerking, vertrouwen en grenzen verleggen samenkomen! Die week vergeet je nooit weer!

Het team

In 2020 gingen we niet voor de 9e keer naar Alpe d’Huez om deel te nemen aan de Alpe d’HuZes ivm Corona.

We gaan met een nieuwe groep, je komt dus niet in een bestaand team waar iedereen elkaar kent. Gedurende de week in Frankrijk groeit de groep naar een team dat, allen vanuit hun eigen motivatie, deelneemt. Het delen van motivatie en gebeurtenissen op “onze” berg maken die week tot een onvergetelijke belevenis! Met een lach en een traan samen iets doen waar je een goed gevoel van krijgt. De saamhorigheid is voelbaar in een onbeschrijflijk mooie omgeving met elk jaar een geweldig resultaat. Wandelend, hardlopend of fietsend de berg bedwingen. Ook vrijwilligers maken deel uit van het team, zij dragen hun steentje bij door te helpen in de organisatie van het evenement.

Belle Etoilé

Wij verblijven op de top van de Alpe d’Huez in ons “eigen” hotel. Er is geen personeel wij verzorgen zelf ons ontbijt en lunch. Voor de warme maaltijd zoeken we een restaurant in het dorp of eten in de grote tent van Alpe d’HuZes. Wij slapen op 2 persoons-kamers die allemaal voorzien zijn van toilet en douche. https://www.youtube.com/watch?v=Y4Ki7BOJmXE

De Kosten

Inschrijfgeld fietsen, hardlopen of wandelen             ntb

Deelnemen als vrijwilliger                                            ntb

Chalet Belle Etoile                                                          ntb